Hjem » Restauranter

Restauranter

U ČESKÝCH PÁNŮ

u_ceskych_panu

U ČESKÝCH PÁNŮ er en gammel restaurant i hjertet av Praha. Restauranten ligger i kjellerlokaler med koselige og rolige omgivelser. Restauranten passer til alle anledninger, porsjonene er store og generelt billige. Du finner både europeisk og Tsjekkisk mat på menyen inkludert kylling, fisk, salater og sjømat. U Ceskych Panu Restaurant ligger rett ved Vaclav Namesti, litt mot Karlovo Namesti, nedover ... Read More »

Palffy Palace

palffy-palace

Palffy Palace har flere ganger blitt omtalt som «one of Prague’s best kept secrets» (en av Prahas best bevarte hemmeligheter»). Den franske menyen består av laks,steik, og eksklusiv sjømat som østers og sverdfisk. Hovedrommet er flott dekorert i «barokk stil» med friske blomster på bordene. Restauranten er perfekt for store anledninger som brullyp, bursdager og romantiske middager. Restauranten består av ... Read More »

Staromacek

staromacek

Staromacek ligger kun 50 meter fra Prahas Old Town Square. Dette er en typisk Tsjekkisk restaurant med et godt utvalg av grillretter og Moravian viner og på menyen. Spesielt med Staromacek at man får servert Becherovka i veldig store glass som blir satt fyr på rett før servering for å fremheve smaken. Kelnerene er kledd i tradisjonelle klær og Staromácek blir extra ... Read More »

Nebozizek

nebozizek

Nebozizek kan tilby et stort utvalg tradisjonelle Tsjekkiske og internasjonale retter. Her kan du nyte måltidet med god utsikt over hele Praha og Prague Castle. Også verdt å merke seg er de gamle maleriene av den kjente kunstneren Reon Argondian som står utstilt. Omgivelsene er i et glasshus som gir en luftig og romslig følelse. Live pianomusikk spilles hver kveld. Det er ... Read More »

7 Angels

7-angels

7 Angels befinner seg i en flott bygning fra det 13. århundre rett ved Old Town Square. Menyen består av blant annet fisk, and, svin og et variert utvalg av stek. Du finner også et bra utvalg av vin på menyen, både internasjonale og Tsjekkiske. Live band spiller hver kveld fra 20:00 til 23:00. Restauranten har to rom, begge med ... Read More »

Kampa Park

kampa

Det beste med Kampa Park er den flotte utsikten mot elvekanten rett ved Charles Bridge. Kampa har et godt utvalg av sjømat, klassiske Tsjekkiske retter og mer enn 150 forskjellige viner. Kampa Park er den mest etterspurte restauranten for turister som ønsker å feire en spesiell anledning, men passer også for forretningsmøter. Restauranten har fått gode omtaler i flere internasjonale ... Read More »

Flambee restaurant

flambee

Flambee er en av de mest imponerende restaurantene i Praha. Dette er en førsteklasses gourmet restaurant med en utmerket kundeservice. Flambee har en stor meny som kan friste med blant annet hummer, lam og and. I bakgrunnen vil du kunne høre behagelig pianomusikk. Restauranten passer like godt for par som for en vennegjeng og forretningsmøter. Ikke bli overrasket om du ... Read More »